LEAP Pre-Summit

On the 16th and 17th LEAP brings you LEAP Pre-Summit with specialized workshops and BootCamp. LEAP Pre-Summit will be held in Zicer, Pav. 12, Avenija Dubrovnik 15, 10000, Zagreb.

Workshops are held in Croatian language only.

Bootcamp

Besplatna dvodnevna edukacija 16.5. i 17.5. u trajanju od 12 do 17 sati u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra Zicer, omogućit će vam da pretvorite svoju poslovnu ideju u stvarnost. Uz brojne metode našeg iskusnog voditelja Daria Varošanca poput inovativne LEGO Serious Play metode, oblikujte svoju marketinšku strategiju, naučite osnove financiranja, segmentirajte kupce, razvijte koncept poslovanja i usavršite svoje prezentacijske vještine za pitch.

Krajnji cilj? Vaš vlastiti poslovni plan, spreman za prijavu na Social Impact Award natječaj i osvajanje novčane nagrade, kao i sudjelovanja na SIA Summit eventu u Beogradu.

Apply Now!

Workshops

Popis radionica:

Pronađi (bolji) posao – Martina Raškaj & Monika Friščić
16.5.2023., od 9:00 do 11:00 sati

Pisanje životopisa može biti zastrašujuć zadatak, no pri tome ti svakako mogu pomoći neki trikovi i savjeti. Na radionici saznaj kako bezbolno napisati genijalan CV, napisati motivacijsko pismo i izdvojiti se među ostalim kandidatima i “natjerati” poslodavca da te pozove na razgovor za posao.

Projektni menadžment – Probudite svoje inovacije! – Marija Roždijevac i CROZ tim
16.5.2023., od 17:30h do 19:30 sati

Ova će ti radionica pokazati kako najlakše upaliti onu kreativnu iskru koju svi imamo i kako pokrenuti proces inovacija u svojem životu, timu ili organizaciji. Na zanimljivom primjeru saznaj kako se koriste metode iz produktnog i servisnog dizajna, facilitatorski alati za rad s velikim grupama i agilne tehnike za brzo produciranje i validiranje ideja. Bez obzira imaš li već iskustva s projektnim menadžmentom ili tek počinješ, ova je radionica za tebe!

Prvi korak prema uspjehu: kako odabrati prave riječi i govor tijela za učinkovitu samoprezentaciju? – Veronika Šafranko
17.5.2023., od 9:00 do 11:00 sati

U današnjem brzom poslovnom svijetu, nije samo riječ o posjedovanju pravih vještina i iskustva; također je važno da se možeš učinkovito predstaviti. Pretpostavljamo da si se već našao u situaciji u kojoj si rekao nešto, ali zbog načina na koji si to rekao i govora tijela nisi ostavio dojam koji si želio? Ili nisi siguran kako se uopće predstaviti u poslovnoj situaciji i uvjeriti nekoga da si baš ti prava osoba za taj posao? Na radionici o javnom govoru naučit ćeš što određeni neverbalni znakovi govore o tebi i na koji se način najbolje možeš prezentirati.

Apply Now!