Članak 1.

LEAP x Printee kreativni nagradni natječaj (u tekstu: Natječaj) organiziran je od strane Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, Lubenjaki 10, Zagreb, OIB 42871852309 (u tekstu: Organizator). Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik.

 

Članak 2.

Natječaj se odvija u periodu od dva tjedna počevši od 23.4.2021. g. u 12:00 sati do zaključno 7.5.2021. g. u 12:00 sati. Natječaj će se odvijati na službenoj Facebook stranici LEAP Summit (https://www.facebook.com/LEAPCroatia )

 

Članak 3. 

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 18 godina na dan početka ovog Natječaja, osim Sudionika koji su na društvenim mrežama ili web stranici Organizatora u posljednjih 90 dana osvojili nagradu u nekom od natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora i Printee d.o.o., niti članovi njihovih užih obitelji, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja. Mlađi od 18 godina nemaju pravo sudjelovati u Natječaju. U slučaju da se, unatoč ovim Pravilima, osoba mlađa od 18 godina prijavi za sudjelovanje u Natječaju, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uvjetu godina iz ovog članka, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će nagrada pripasti idućem najbolje plasiranom Sudioniku koji godinama zadovoljava uvjete.

 

Članak 4.

Za sudjelovanje u Natječaju sudionik se prijavljuje odgovorom na pitanje ‘Zašto volim Hoodice?’ u komentaru ispod objave vidljive na LEAP Facebook stranici. Nagradni zadatak je osmisliti najkreativniji odgovor.

 

Sudionik se može prijaviti samo jedan put. Ukoliko se prijavi više puta žiri će razmatrati samo prvi odgovor.

 

Članak 5. 

Nagrada se dodjeljuje najkreativnijem odgovoru prema odabiru žirija. Autor najkreativnijeg odgovora Organizator će obavijestiti direktnim kontaktom putem Facebook društvene mreže ne kasnije od 7 dana od završetka nagradnog natječaja.

 

Sudionik mora biti jedini i isključivi nositelj autorskih prava na prijavljeni odgovor. Ako se u odgovoru spominju treće osobe, Sudionik svojim sudjelovanjem potvrđuje da ima njihov pristanak za njihovu objavu. Sudionik jamči da se s prijavljenim odgovorom ne krše autorska i druga prava treće strane.

 

Članak 6.

Cilj Natječaja je odabir najkreativnijeg odgovora Sudionika od strane žirija te njegovo nagrađivanje. Tročlani žiri nakon završetka Natječaja bira jednog Sudionika koji je napisao najkreativniji odgovor. 

 

Žiri se sastoji od sljedećih članova: 

 

  1. Anja Milković
  2. Andrej Kajganić
  3. Katarina Guja

 

Dobitnik će biti obaviješten putem direktnog kontakta na Facebook društvenoj mreži po završetku nagradnog natječaja u roku od 7 dana nakon završetka natječaja. 

 

Nagrada za dobitnika: 1x Printee hoodica po izboru (Original ili Uneekat)

 

Članak 7.

Organizator će pregledati sve prijavljene odgovore i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako:

  • Sudionik prekrši Pravila
  • Sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 72 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt
  • Odgovor se ne pridržava teme Natječaja
  • Odgovor nije autorsko djelo Sudionika koji ih prijavljuje, ili Sudionik ne pruži dokaz o autorskom djelu
  • prijavljen odgovor je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se javne osobe ili se na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

 

Članak 8.

Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji  sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici https://leapsummit.com/ . U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Članak 9.

Organizator će osobne podatke sudionika koristiti isključivo za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko dostave nagrade. Organizator prikuplja osobne podatke sukladno Izjavi o privatnosti dostupnoj na www.leapsummit.com.

 

Članak 10.

Dobitnik ne snosi obvezu plaćanja nikakvih poreza, obveze ili naknada direktno povezanih s nagradom.

 

Napomena: Ovaj Natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira.