Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit koja će se održati uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu izazvala je veliki interes posjetitelja željnih znanja o novim poslovnim i poduzetničkim trendovima u marketingu, IT i fintech industriji. Pred više od 2500 sudionika, 

u Branimir Mingle Mallu – CineStar Zagreb nastupit će više od 60 govornika, a da je zanimanje za dvodnevnu konferenciju veliko govori i činjenica kako je skoro tri mjeseca prije samog događaja otišlo više od 1800 ulaznica.

Kako do ulaznice?

Kao i dosadašnjih godina, sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a ulaznice se mogu preuzeti putem Entrio platforme ovdje.

Domaći i strani predavači

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi stavit će naglasak na poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere. 

Među dosad potvrđenim predavačima su predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić, inženjer i predsjednik Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju Mislav Malenica (Mindsmiths), psihologinja i autorica te osnivačica i izvršna direktorica Global Woman Magazine i Global Woman Cluba Mirela Sula, inovator, osnivač start-upa Albert Gajšak (CircuitMess), ali i direktorica strateških projekata Adidas Originals Puja Chakraborty.

Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a sve posjetitelje očekuje i prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Tri pozornice, panel rasprave i debate

Događanje je prvenstveno namijenjeno studentima, mladima u potrazi za poslom i profesionalcima u začetku svoje karijere, ali i tvrtkama, start-upima, freelancerima, investitorima, udrugama, sveučilištima i istraživačkim institucijama te predstavnicima vlasti i svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu suradnju te istražiti nova tržišta. 

Na pozornicama LEAP Stage, Ideas&Tech Stage i Green Stage stručnjaci će podijeliti nova znanja, ali posjetiteljima bi mogle biti zanimljive i panel rasprave te debate s posebnim gostima iz različitih industrija. To je samo jedan razlog više za posjetu ovogodišnjem LEAP Summitu! 

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Leave a Reply